Houdbaarheid

Wij willen natuurlijk dat u zo lang mogelijk kunt genieten van onze mithai! Helaas zit er wel een houdbaarheid aan onze producten.

Om deze reden hebben we hier onder per product de houdbaarheid en het bewaaradvies opgenomen:

Product Houdbaarheid Bewaaradvies
Jalebi 3 dagen na ontvangst Koelkast 0 tot 6 graden Celcius.
Gulab Jamun Indiaas 3 dagen na ontvangst Koelkast 0 tot 6 graden Celcius.
Gulab Jamun Surinaams & Sew 4 dagen na ontvangst Kamertemperatuur, afgedekt
Goelong Goelong 3 dagen na ontvangst Koelkast 0 tot 6 graden Celcius.
Dokoe 3 dagen na ontvangst Koelkast 0 tot 6 graden Celcius.
Bojo 3 dagen na ontvangst Koelkast 0 tot 6 graden Celcius.
Maizena koeken 7 dagen na ontvangst Kamertemperatuur, afgedekt
Kokosmakronen 7 dagen na ontvangst Koelkast 0 tot 6 graden Celcius.
Kokosballen 7 dagen na ontvangst Koelkast 0 tot 6 graden Celcius.
Kronto koek 7 dagen na ontvangst Koelkast 0 tot 6 graden Celcius.
Halwa 3 dagen na ontvangst Koelkast 0 tot 6 graden Celcius.
Rasmalai 3 dagen na ontvangst Koelkast 0 tot 6 graden Celcius.
Barfi 7 dagen na ontvangst Koelkast 0 tot 6 graden Celcius.