Houdbaarheid
Wij willen natuurlijk dat u zo lang mogelijk kunt genieten van onze mithai! Helaas zit er wel een houdbaarheid aan onze producten.
Om deze reden hebben we hier onder per product de houdbaarheid en het bewaaradvies opgenomen:
Product | Houdbaarheid | Bewaaradvies |
---|---|---|
Jalebi | 3 dagen na ontvangst | Koelkast 0 tot 6 graden Celcius. |
Gulab Jamun Indiaas | 3 dagen na ontvangst | Koelkast 0 tot 6 graden Celcius. |
Gulab Jamun Surinaams & Sew | 4 dagen na ontvangst | Kamertemperatuur, afgedekt |
Goelong Goelong | 3 dagen na ontvangst | Koelkast 0 tot 6 graden Celcius. |
Dokoe | 3 dagen na ontvangst | Koelkast 0 tot 6 graden Celcius. |
Bojo | 3 dagen na ontvangst | Koelkast 0 tot 6 graden Celcius. |
Maizena koeken | 7 dagen na ontvangst | Kamertemperatuur, afgedekt |
Kokosmakronen | 7 dagen na ontvangst | Koelkast 0 tot 6 graden Celcius. |
Kokosballen | 7 dagen na ontvangst | Koelkast 0 tot 6 graden Celcius. |
Kronto koek | 7 dagen na ontvangst | Koelkast 0 tot 6 graden Celcius. |
Halwa | 3 dagen na ontvangst | Koelkast 0 tot 6 graden Celcius. |
Rasmalai | 3 dagen na ontvangst | Koelkast 0 tot 6 graden Celcius. |
Barfi | 7 dagen na ontvangst | Koelkast 0 tot 6 graden Celcius. |